About

Soraya is een 29 jarige henna artieste afkomstig uit Groningen en van Marokkaanse komaf. Sinds haar 18e is ze professioneel bezig met het zetten van henna voor bruidjes van verschillende nationaliteiten. Ook zet ze henna op verschillende evenementen. Denk hierbij aan het bevrijdingsfestival en het jaarlijkse Embassy festival te Den Haag.

De passie voor het zetten van henna, is voortgekomen uit het jarenlang patronen tekenen op papier. Dit begon op de middelbare school. Na een workshop te hebben gehad op school, wist ze het zeker. “Ik wil henna zetten voor andere mensen” was wat Soraya zei. Na 4 jaar lang te hebben geoefend op personen uit haar eigen omgeving, nam ze de stap om werk te maken van haar passie. Nu 9 jaar later uitgegroeid tot één van de grote namen in de Marokkaanse trouwbranche (Henna gerelateerd), zet ze een paar dagen per week henna voor bruidjes door heel Nederland en België.

BySoor is afkomstig van de naam Soraya. Na een paar jaar op professioneel niveau henna gezet te hebben, wilde Soraya een naam voor haar onderneming die zo dicht mogelijk bij haar stond maar ook lekker kort was. Zij werd altijd “ Soor “ genoemd door vrienden en familie, dus heeft ze ervoor gekozen om BySoor als naam voor haar diensten te gebruiken.

Sinds 2014 is Soraya zich gaan verdiepen in patisserie en hoe ze dat kon combineren met haar henna designs. Hoe om te gaan met chocolade en daar figuren mee proberen te maken en natuurlijk hoe alle gebakjes en lekkernijen gemaakt moesten worden. Ook hierin is ze uitgegroeid tot een gewaardeerde dienst en is BySoor Hennasweets geboren. Het verzorgen en opzetten van sweet tables (verschillende soorten zoete lekkernijen in buffetvorm) voor verschillende gelegenheden, doet ze met veel plezier, door het hele land en ook hiermee is ze meerdere dagen per week mee bezig. Hier geeft ze veel aandacht aan en op elke detail wordt gelet.

Bent u benieuwd naar het werk van BySoor? Neem dan een kijkje in het portfolio.